Tilaus- ja sopimusehdot

Agrimedia.fi- palvelun osto- ja käyttöehdot

1. Agrimedia.fi on maa- ja metsätalousyrityksille tarkoitettu maksullinen nettijulkaisu. Julkaisija ja kustantaja on Agrimedia Oy (y-tunnus 0692987-3)

2. Agrimedia.fi ostetaan käyttöön nettikaupassa luottokortilla. Tilauksen yhteydessä valitaan laskutusväli: 1 kk, 3 kk, 6 kk tai 12 kk.
Ennen käyttöoikeuden maksua asiakas pääsee tutustumaan julkaisuun kahdella tavalla:
Julkaisun jutuista näkyy otsikko ja osa jutun alkua sekä jutun pääkuva. Näin lukija voi muodostaa kokonaiskuvan julkaisusta ja arvioida sen sisällön sopivuutta hänelle.
Toinen tutustumismahdollisuus syntyy käyttöoikeuden oston yhteydessä. Tilaajalla on mahdollisuus tutustua julkaisuun maksutta kahden viikon (14 vrk) ajan. Tuona aikana hän voi luopua käyttöoikeudestaan maksutta.

3. Käyttöoikeusmaksua ei palauteta, vaikka tilaaja luopuisi julkaisun käytöstä ennen maksetun käyttöoikeuden loppua.

4. Agrimedia.fi on avoinna vuorokauden ympäri huoltokatkoja ja mahdollisia ylivoimaisia esteitä (esim. lakko, nettiyhteyksien katkot) lukuun ottamatta.

5. Käyttöoikeusmaksun maksamalla asiakas saa itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla hän kirjautuu palveluun. Maksu poistaa lukumuurit kaikista jutuista. Palvelun koko sisältö tulee maksunsa maksaneen käyttöön. Palvelun käyttö loppuu, jos asiakas ei maksa seuraavan laskutuskauden maksua.

6. Asiakas ei saa luovuttaa tunnuksiaan ulkopuolisten käyttöön tai kopioida palvelun sisältöä.

7. Palvelun sisältö on suojattu tekijänoikeuslain ja kansainvälisten sopimusten mukaisesti. Palvelun kaikki oikeudet, tekijänoikeudet mukaan lukien, ovat Agrimedia Oy:llä tai muilla aineistoa tuottavilla sisällöntuottajilla.

8. Mahdolliset erimielisyydet pyritään sopimaan neuvottelemalla, tarvittaessa Uudenmaan käräjäoikeudessa.