Tilaajapalvelu

tilaukset@agrimedia.fi
p. 040 539 3089

AGRImedia.fi -tilausohjeet

Agrimedia.fi on netissä julkaistava, jatkuvasti täydentyvä paketti, johon voi ostaa lukuoikeuden yhdeksi kuukaudeksi, kolmeksi kuukaudeksi, puoleksi vuodeksi tai koko vuodeksi. Pelkästään yksittäisen jutun tai yksittäisen videon lukuoikeutta ei voi ostaa. Ostaa ei voi myöskään kuukautta lyhyempää jaksoa.

Lukuoikeuden osto tapahtuu TILAA-napista. Siitä avautuvista valikoista valitaan itselle mieluisin lukuoikeusjakson pituus. Lisäksi järjestelmä pyytää siellä luvan evästeiden käyttöön. Jaksojen hinnat ovat selkeästi näkyvissä.

Tilausmaksun maksaminen tuottaa tilaajalle käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla hän pääsee kirjautumaan sisään. Juttujen luvun estävä maksumuuri poistuu, kun järjestelmä tunnistaa tilaajan.

Lukuoikeus maksetaan aina ennakkoon. Maksuväline on luottokortti, jonka numero, voimassaolon päättymiskuukausi ja kortin kolmenumeroinen koodi kirjataan tilausjärjestelmään. Maksujärjestelmän nimi on Stripe.

Kaikki tilaukset ovat kestotilauksia, jotka jatkuvat kunnes tilaaja ilmoittaa lopettavansa tilauksen. Tilaus lopetetaan LOPETA TILAUS –painikkeesta.

Uusi tilaaja saa lahjana 14 vuorokauden maksuttoman tutustumisjakson. Tilausmaksu alkaa juosta vasta tutustumisjakson päättyessä.

AGRImedia.fi on puhdas verkkomedia. Sitä ei paineta paperille.

AGRImedia.fi täydentyy yötä päivää. Nimettyjä ilmestymispäiviä ei ole. Videoilla on suuri osuus sisällössä.

Jutut ilmestyvät ryhmiteltyinä eri kategorioihin. Juttukokonaisuus, esimerkiksi robottien tulo maatiloille, voi ilmestyä kertakokonaisuutena tai perättäisinä juttuina.

AGRImedia.fi sisältää myös ilmoituksia. Ilmoituspaikkoja etusivulla on kaksi; toinen oikealla ylhäällä ja toinen sivun levyisenä tekstisivun alaosassa. Ilmoituksia voi olla myös juttujen keskellä, ja ilmoittaja voi ostaa myös niin sanotun koko sivun. Ilmoitukset erottuvat toimituksellisesta aineistosta yleensä helposti. Tarvittaessa erottumiseen käytetään graafisia keinoja kuten kehyksiä, poikkilinjoja, väripohjia jne.

Ilmoitus voi olla myös laaja kokonaisuus. Ilmoitusosio erotetaan toimituksellisesta aineistosta niin, että lukija ei sekoita näitä keskenään.

AGRImedia.fi on ammattijulkaisu, jonka tilausmaksu on vähennyskelpoinen yrityksen verotuksessa.

Nautinnollisia lukuhetkiä. Tieto auttaa menestymään.