Tilaajapalvelu

agrimedia@farmit.net

AGRImedia.fi -tilausohjeet

Agrimedia.fi on netissä julkaistava, jatkuvasti täydentyvä paketti, johon voi ostaa lukuoikeuden yhdeksi kuukaudeksi, kolmeksi kuukaudeksi, puoleksi vuodeksi tai koko vuodeksi. Pelkästään yksittäisen jutun tai yksittäisen videon lukuoikeutta ei voi ostaa. Ostaa ei voi myöskään kuukautta lyhyempää jaksoa.

Lukuoikeuden osto tapahtuu TILAA-napista. Siitä avautuvista valikoista valitaan itselle mieluisin lukuoikeusjakson pituus. Lisäksi järjestelmä pyytää siellä luvan evästeiden käyttöön. Jaksojen hinnat ovat selkeästi näkyvissä.

Tilausmaksun maksaminen tuottaa tilaajalle käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla hän pääsee kirjautumaan sisään. Juttujen luvun estävä maksumuuri poistuu, kun järjestelmä tunnistaa tilaajan.

Lukuoikeus maksetaan aina ennakkoon.

Kestotilaus lopetetaan LOPETA TILAUS –painikkeesta. Käyttöoikeus jatkuu aina voimassa olevan tilausjakson loppuun. Määräaikainen tilaus päättyy tilausjakson loputtua.

Uusi kestotilaaja saa lahjana 14 vuorokauden maksuttoman tutustumisjakson. Tilausmaksu alkaa juosta vasta tutustumisjakson päättyessä.

AGRImedia.fi on puhdas verkkomedia. Sitä ei paineta paperille.

Jutut ilmestyvät ryhmiteltyinä eri kategorioihin.

AGRImedia.fi sisältää myös ilmoituksia. Ilmoitukset erottuvat toimituksellisesta aineistosta yleensä helposti. Tarvittaessa erottumiseen käytetään graafisia keinoja.

AGRImedia.fi on ammattijulkaisu, jonka tilausmaksu on vähennyskelpoinen yrityksen verotuksessa.

Nautinnollisia lukuhetkiä. Tieto auttaa menestymään.