Laadukas tuotanto näkyy lautasella, sanoo huippukokki Henri Alén
Huippukokki, ravintoloitsija ja suomalaisen ruuan tulevaisuutta pohtivan Maa- ja metsätalousministeriön Yhteinen ruokapöytä-työryhmän jäsenen Henri Alénin suhde suomalaiseen ruokaan ja maaseutuun on erittäin läheinen. Alén arvostaa suomalaista maataloutta ja penää parempaa yrittäjätuloa maatiloille. Jouluruokien suhteen hänellä on yllättävä suosikki.
Haluatko lukea koko jutun? Tilaa AGRImedia!
Jos et vielä ole tilaaja, voit nyt tutustua 30 päivän ajan ilmaiseksi AGRImediaan!
Lue lisää farmit.net-uutisesta ja aktivoi palvelu käyttöösi.
Meillä on tarjolla hyödyllistä ammattiasiaa yrityksen kehittämisestä ja tuloksen tekemisestä.